flos.

IC Light Floor flos outdoor R 05 jpg

flos.

terug naar overzicht

Waar verlichting kunst wordt en design tot leven komt.

Flos is een toonaangevend design- en verlichtingsmerk met een rijke geschiedenis van iconische ontwerpen. Sinds de oprichting in de jaren zestig heeft het merk samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers en architecten over de hele wereld. Deze samenwerkingen hebben geleid tot een uitgebreide collectie van verlichtingsoplossingen die zowel functioneel als esthetisch indrukwekkend zijn.

Wat Flos onderscheidt, is niet alleen het gebruik van geavanceerde technologieën en materialen, maar ook de diepgaande kennis van verlichtingstechnieken. Hierdoor slaagt Flos erin om unieke ontwerpen te creëren die de ruimte niet alleen verlichten, maar ook transformeren. Van strakke en minimalistische ontwerpen tot gedurfde en artistieke creaties, het assortiment van Flos biedt voor elke smaak en stijl een passende oplossing.

Met een voortdurende focus op innovatie, vakmanschap en kwaliteit blijft Flos een belangrijke speler op het gebied van hedendaags design en verlichting. De lampen van Flos zijn niet alleen functionele lichtbronnen, maar ook ware blikvangers die de ruimte een uniek karakter geven.

Captain flint floor flos outdoor R 05 jpg
Stories Captain Flint Michael Anastassiades flos Outdoor 24 jpg
P Md F IC Lights Floor Flos Outdoor highlight jpg
IC Light Floor flos outdoor R 07 jpg
Captain flint bollard flos outdoor R 06 jpg
Stories Captain Flint Michael Anastassiades flos Outdoor 19 jpeg
Stories Captain Flint Michael Anastassiades flos Outdoor 21 jpg
P Md F In Vitro Unplugged Flos Outdoor highlight jpg
Flauta flos outdoor R 02 jpg
Flauta flos outdoor R 01 jpg